Får 3,8 mill. for puppebilder

Friends-stjerne Jennifer Aniston får 3,8 millioner kroner i erstatning for toppløsbilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 34 år gamle skuespilleren Jennifer Aniston har kommet til et forlik med Francois Navarre og får 550.000 amerikanske dollar i erstatning fra ham - om lag 3,8 millioner norske kroner, melder nyhetsbyrået AP.

Aniston hadde saksøkt Navarre etter at noen hadde fotografert henne toppløs mens hun solte seg, og deretter uten lov ha solgt og spredt bildene via diverse magasiner, deriblant noen europeiske blader samt de amerikanske «High Society» og «Celebrity Skin» - som lever av halv- og helnakne kjendiser.

En fotograf, som Aniston i søksmålet beskrev som en «stalkerazzi», hadde klatret opp på husveggen hennes og tatt bilder av henne mens hun solte seg toppløs i sin egen hage.

Brad Pitts 34 år gamle skuespillerkone aksepterte ifølge AP Navarres påstand om at han personlig ikke var denne fotografen, men saksøkte ham likevel for å ha urettmessig utnyttet hennes navn og beriket seg ved å invadere hennes privatliv gjennom å selge toppløsbildene av henne til flere blader.

Navarre må punge ut med 100.000 dollar av forliket selv, mens hans forsikringsselskap dekker 450.000 dollar.

Aniston har tidligere inngått forlik med et par av bladene som publiserte toppløsbildene. Beløpet i disse forlikssakene var hemmelig.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer