Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- «Far Cry 3» ser svært spennende ut

Ikke overraskende oppfølger på vei.

FÅR OPPFØLGER: «Far Cry 2» fant sted i Afrika. Vil oppfølgeren også gjøre det?
FÅR OPPFØLGER: «Far Cry 2» fant sted i Afrika. Vil oppfølgeren også gjøre det? Vis mer

||| I «Far Cry 2» fikk vi rollen som leiesoldat i et afrikansk land preget av fattigdom og krig. Målet var å ta knekken på en våpenhandler som tjente penger på konflikten, men underveis måtte vi jobbe for en haug minst like suspekte figurer, og utføre mildt sagt kontroversielle jobber for dem.

Nå kan det se ut som «Far Cry 3» er på vei.

Ubisoft-skribent Kevin Short snakket med Official PlayStation Magazine under et promoarrangement for «Avatar»-spillet (som forøvrig bruker Dunia-motoren fra «Far Cry 2»), og de spurte om han jobbet med det tredje spillet i «Far Cry»-serien.

- Nei, jeg gjør ikke det. Men jeg vet teamet gjør det, og det jeg har sett ser svært spennende ut, svarte han.

«Far Cry 3» er altså under utvikling. «Populært spill får etterfølger» er neppe noen gigantoverraskelse, men for de av oss som koste oss med «Far Cry 2» er dette uansett godt nytt.

I fjor spekulerte Ubisoft-mann Patrick Redding om et eventuelt «Far Cry 3», og hans kommentarer fikk det til å se ut som serien ville holde seg i Afrika. Men han nevnte også Antarktis som et mulig åsted for et «Far Cry»-spill. Les mer hos OPM-søstersiden Computer & Video Games.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media