Får de med seg Eli Hagen?

Karita og Mina aktuelle med nytt talkshow.

(Dagbladet.no): Til nå har Fem i stor grad basert seg på innkjøpt materiale. Nå vil imidlertid den TVNorge-eide kvinnekanalen starte opp sitt eget talkshow.

Etter det Dagbladet.no kjenner til er Mina Hadjian og Karita Bekkemellem svært nær å skrive under på en avtale om å bidra fast.

- Jeg har stor tro på konseptet. Et talkshow fire ganger i uken er noe helt nytt i norsk sammenheng, sier Trine Grung, som også skal bidra i en eller annen form.

Inspirert av Whoopi

Etter det Dagbladet.no erfarer skal talkshowet være tungt inspirert av amerikanske «The View», som har Whoopi Goldberg som programleder.

Her møtes Goldberg og et fast panel bestående av fire kvinner daglig for å diskutere aktuelle temaer.

Mina Hadjian vil ikke kommentere om hun er aktuell for talkshowet.

- Nei, ting er ikke helt på plass, sier programlederen, som nylig takket ja til en avtale om å lage et radioprogram daglig for Radio Tango.

VIL JOBBE MED TV: Et talkshow med kvinneprofil på kanalen Fem kan bli et fast oppdrag for Mina Hadjian. Foto: SCANPIX
VIL JOBBE MED TV: Et talkshow med kvinneprofil på kanalen Fem kan bli et fast oppdrag for Mina Hadjian. Foto: SCANPIX Vis mer

Sjefen hennes i Radio Tango, ansvarlig redaktør Hans Jørgen H. Strand, har fått beskjed om at hun også vil jobbe med tv.

- Vi tror slett ikke det blir noe problem at Mina får et engasjement på kveldstid i tillegg til radioprogrammet. Hun har kapasitet til begge deler, sier han til Dagbladet.no.

- For tidlig

Ingerid Medhus, pressesjef for Fem, vil ikke bekrefte at planene for talkshowet, som skal produseres av Monster, er ferdiglagt.

- Det er for tidlig. Vi er inne i en castingprosess nå, sier hun til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet.no kjenner til har Monster testet en rekke aktuelle kandidater til paneljobben - blant dem Kari Simonsen, Iram Haq - og Eli Hagen.

- Haha, jeg står og lager julemat. Dette kan jeg ikke kommentere, sier Eli Hagen.

Får de med seg Eli Hagen?
AKTUELL: Eli Hagen.
AKTUELL: Ap-politiker Karita Bekkemellem.