Oslo Arkitekturtriennale:

Får du lyst til å be kuratorene ta seg en bolle? Du bør se denne utstillingen i Oslo likevel

Oslo Arkitekturtriennale får mye oppmerksomhet i utlandet, men den fortjener besøk fra nysgjerrige nordmenn, også.

HENGENDE UTSTILLING:
Mange av prosjektene i den svært visuelle utstillingen på DogA er festet til taket og savner bakkekontakt. Foto: ISTVAN VIRAG/OAT
HENGENDE UTSTILLING: Mange av prosjektene i den svært visuelle utstillingen på DogA er festet til taket og savner bakkekontakt. Foto: ISTVAN VIRAG/OAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En svart mann står i et hotellrom i København og forteller på engelsk om sin karriere som Airbnb-utleier i den danske hovedstaden. Det er en ellevill historie om gjester som låner eiernes undertøy, legger ut kinky bilder på nett og i det hele tatt kjøper en alternativ identitet for ei natt eller tre.

Mannen forteller at hans danske kone ble sjokkert over gjestene, så han installerte flere skjulte kameraer i leiligheten. Så ble han skilt fra kona, leide flere leiligheter for å leie dem videre på Airbnb, hver leilighet utstyrt med det private livet til en hvit kjernefamilie, et homofilt par, en sær kunstner, og så videre. Hvis folk vil flytte inn i fantasier, føle tilhørighet i et liv som ikke er deres eget, ja, da skal de få det. Appen finnes, folk betaler.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer