Får ekspress-skilsmisse

Jude Law og Sadie Frost skilles etter «urimelig oppførsel» fra Law.

Sadie Frost (35) er som sin eksmann Law skuespiller. Paret separerte seg tidligere i år. Det er på grunn av Laws (30) «urimelige oppførsel» Frost har fått fart på sakene.

Fødselsdepresjon

Ifølge rettsdokumentene forteller Frost at Laws oppførsel forverret hennes fødselsdepresjon som hun søkte hjelp for tre ganger, skriver BBC

De to giftet seg i 1997 og har tre barn sammen. Ingen av dem var tilstede under forhandlingene, som ble holdt i familieretten i London. De var over på 70 sekunder.

I skilsmissepapirene oppgir Frost den siste hendelsen som slo spikeren i ekteskapskista. Det skjedde i januar 2003 og Laws oppførsel hadde da «innvirkning på helsa» hennes.

Barna i sentrum

Etter bruddet har Frost begynt å date den spanske kunstneren Jackson Scott. Han er bare 14 år eldre enn hennes eldste barn.

Frost har også en sønn fra sitt første ekteskap med tidligere Spandau Ballets Garu Kemp.

I en pressemelding fra august sa Frost: - Jeg har svært motvillig kommet til den beslutningen at mitt ekteskap med Jude er over.

- Vi har blitt enige om at skilsmisse er den eneste veien framover, men vi har sammen blitt enige om at vi vil gjøre alt som står i vår makt for å gjøre dette minst mulig smertefullt for våre barn. De er vår høyeste prioritet. Det har de alltid vært og det vil de fortsette å være.

SKILT:</B> På bildet fra 2001 ventet Frost parets tredje barn.
<B>SPISTE ECSTACY:</B> Datteren Iris Law var bare to år da hun på et barneselskap i oktober i fjor fikk i seg ecstacy. Datteren ble sendt til sykehus for pumping. Her er Iris og mor rett etter ulykken.