Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut
NORMAL PEOPLE: Serien «Normal People» har blitt en stor snakkis, men nå er det en detalj som fansen har fått totalt oppheng i. Video: Rød Løper Vis mer

«Normal People»

Får erotisk søsterserie

Pikant firkantdrama fra skaperne bak «Normal People».

Den skjøre og vanskelige kjærlighetshistorien mellom Marianne (Daisy Edgar-Jones) og Connell (Paul Mescal) har blitt hyllet av kritikerne og tatt seere verden over med storm.

Dagbladets anmelder rullet femmer på terningen, og bare i Norge har den første episoden så langt tiltrukket om lag 400 000 seere til NRKs nett-tv, ifølge Medier24.

Nå kan fansen glede seg over filmatiseringen av forfatter Sally Rooneys debutroman «Conversations with Friends», skriver Politiken.

Dras inn i ekteskapsforhold

Historien handler denne gang om Frances og Bobbi, som er bestevenninner med en romantisk fortid fra åra på videregående. Etter å ha flyttet sammen til Dublin og blitt en aktiv del av byens kulturliv, blir de oppdaget av journalisten Melissa, og knytter bånd med henne og mannen hennes, den kjekke skuespilleren Nick.

Etterhvert oppstår det relasjoner på kryss og tvers blant de fire. Noen av elementene i fortellingen er hyppige vinkvelder med opphetede diskusjoner, reiser til Frankrike og hemmelige affærer - kjent og kjær kost for fansen, med andre ord.

Kan komme ny sesong

Det er igjen manusforfatter Alice Birch og regissør Lenny Abrahamson som skal stå for adaptasjonen fra roman til TV-serie for strømmetjenesten Hulu. Etter tidligere å ha avvist ideen, har produsent Ed Guiney nylig hintet til at det likevel kan bli et gjensyn med Connell og Marianne i framtida, men forteller at «Conversations with Friends» nå har førsteprioritet. Akkurat når serien kommer på skjermen er foreløpig ikke klart.

Det har allerede blitt én reunion for gjengen bak «Normal People». For et par uker siden kom det to humoristiske spesialepisoder i samarbeid med veldedighetsorganisasjonen «Comic Relief». I episodene møter vi Connell og Marianne 40 år etter handlingen i serien.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!