Får fast avisspalte

Audhild Gregoriusdotter Rotevatn blir spaltist i riksavis.

(Dagbladet.no): Kanal 24s nyhetsanker, Audhild Gregoriusdotter Rotevatn (29) har takket ja til et tilbud om å bli fast spaltist i dagsavisen Vårt Land. Det var sjefredaktør Helge Simonnes som personlig kontaktet henne og spurte om hun kunne tenke seg jobben.

Nye stemmer

Vårt Land har en spalte som heter «Damenes» som står på trykk hver fredag, og det er i denne sammenheng at 29-åringen skal levere tekster til avisen. Også Kine Hellebust, og tre andre kvinner skal skrive spalten i Vårt Land.

- Audhild har et spennende navn og mange interessante meninger. Det er meninger vi er ute etter, og spesielt de stemmene som kommer utenfra, sier sjefredaktør Helge Simonnes i Vårt Land til Dagbladet.no.

- Jeg har skrevet små petiter og kåseri tidligere, både for meg selv og som har stått på trykk i avis. Jeg er smigret over henvendelsen og gleder meg til å skrive for Vårt Land, sier Kanal 24-stemmen til Dagbladet.no.

JOBBER MYE:</B> Audhild Gregoriusdotter Rotevatn har travle dager i Kanal 24 og 50 timers uke. Nå skal hun bruke den siste resten av fritiden for å skrive for Vårt Land.