Får ikke selge sexvideo

Av Creed-vokalist, Kid Rock og fire kvinner.

(Dagbladet.no): Ifølge nyhetsbyrået AP har sangeren Kid Rock nå vunnet fram i retten med et krav om å stoppe en sexvideo med ham selv, Creed-vokalist Scott Stapp og fire kvinner.

Produksjonsselskapet Red Light District har tidligere annonsert at de ville offentliggjøre videoen, og la også ut en førti sekunder lang teaser på sine sider.

- Vi benekter ikke at opptaket er autentisk. Men de bruker dette uten hans tillatelse for å selge andre produkter, sier Rocks advokat William Horton til Detroit Free Press.

Videoen stjålet?

Red Light District er firmaet som også distribuerte den berømte sexfilmen med Paris Hilton.

Forbudet mot å publisere filmen er bare midlertidig, fram til saken kommer opp igjen mot slutten av uka. Kid Rock håper imidlertid å få rettens medhold til å stoppe filmen permanent.

Ifølge Rocks advokater har videoen har kommet produksjonsselskapet i hende etter et innbrudd i huset til Creed-vokalist Stapp.

Advokaten til Red Light District benekter at videoen er stjålet, men vedgår at den er gitt til dem via en tredjeperson.

VIL STOPPE VIDEO: Pamela Andersons eks-kjæreste Kid Rock vil stoppe en sexvideo fra 1999. FOTO: SCANPIX/REUTERS
VIL STOPPE VIDEO: Pamela Andersons eks-kjæreste Kid Rock vil stoppe en sexvideo fra 1999. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

Opptaket stammer fra en turnébuss i Miami i 1999, og kvinnene skal ha blitt plukket opp fra en lokal strippeklubb. Stapp var da fortsatt vokalist i det mindre kritikerroste bandet Creed, som profilerte seg som kristne.

I trøbbel

Stapps soloplate «The Great Divide» kom ut i november i fjor, og fikk gode kritikker - hovedsaklig i kristne livsstilsmagasiner. Privat har sangeren imidlertid slitt langt mer.

I desember i fjor havnet han for eksempel i slåsskamp med bandet 311.

I februar giftet han seg med den tidligere missedronningen Jaclyn Nesheiwat, men også dette endte i skandale. Dagen etter ble han nemlig arrestert for ordensforstyrrelse, og for offentlig fyll.

Denne saken skal opp i retten i mars.

TYVERI: Videoen stammer angivelig fra et innbrudd i huset til tidligere Creed-sanger Scott Stapp.