- Får ingen konsekvenser

Puppedoktoren i TV Norges dokusåpe «Plastisk Fantastisk» er blant legene med flest klager i hele Sverige. - Det får ingen konsekvenser for programmet, sier kanalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble Kristin Solemdal (29) beskyldt for å ha stukket fra regninga etter å ha vært med på dokusåpa 'Plastic fantastic' for TV Norge. Selv hevdet hun at operasjonen var så dårlig utført at hun regningen måtte reduseres. Hun hadde blant annet fått lagt inn dobbelt så mye silikon som hun bad om.

Legen som utførte operasjonene var svensken Carl Troilius. Nå viser det seg at han er blant de verste legene i Sverige.

- Jeg kjenner ikke til noen lege som er anmeldt flere ganger, sier jurist Ulf Eveland i Hälso- och sjukvårdens ansvarsnemnd til Aftonbladet. Det er sjelden at en lege blir anmeldt mer enn en gang.

- Ingen konsekvenser

- Dette var vi ikke klar over. Men det får ingen konsekvenser for programmet vårt. Dette er en dokumentarserie som viser både positive og negative sider ved en plastikk-klinikk, sier informasjonskonsulent Ingrid Medhus i TV Norge til Dagbladet.no.

- Når sant skal sies, har han ikke blitt dømt i noen av sakene, men fått påtale i en sak. Han har flest operasjoner i Sverige, hele 15 i uka. Klagene kom over fire år og det kom inn totalt 83 klager på den tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer