Får kjendisstøtte etter homohets

Beyoncé er blant dem som hyller artisten Frank Ocean.

I VINDEN:Reaksjonene har vært overveldende etter at Frank Ocean (21) fortalte om sin affære med en mann forrige uke. Nå har han sluppet album i kjølvannet av utspillet, også det har fått overveldende mye respons. Foto: Karl Walter/Getty Images/NTB Scanpix
I VINDEN:Reaksjonene har vært overveldende etter at Frank Ocean (21) fortalte om sin affære med en mann forrige uke. Nå har han sluppet album i kjølvannet av utspillet, også det har fått overveldende mye respons. Foto: Karl Walter/Getty Images/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det gikk ikke lang tid fra Frank Ocean skrev om sin affære med en mann på Tumblr-siden sin til de positive kjendisreaksjonene begynte å strømme ut.

Blant de som uttalte seg umiddelbart var Frank Oceans rapgruppekollega Tyler, the Creator, som på tross av beskyldninger om homofobi tvitret at han var stolt "Cause I Know That Shit Is Difficult Or Whatever. Anyway. Im A Toilet."

- Fryktløs Russell Simmons, grunnlegger av det legendariske plateselskapet Def-Jam, skrev også om hvordan Ocean vil «øke vår bevissthet og gjøre oss til bedre mennesker».

Jay Z publiserte et åpent brev fra journalisten dream hampton (sic) på bloggen sin hvor hun hyllet R&B-stjerna Ocean: «Du lever opp til hip-hoppens tidlige løfte om å ikke bry seg en døyt om hva andre tenker om deg.»

Videre fikk Ocean skryt for å komme ut «ikke bare som en biseksuell mann, men som en med kjærlighetssorg».

Siden den gang har også Beyoncé kastet seg på bølgen med et bilde på bloggen sin, blant annet med lovordene «vær fryktløs, vær fri, vær deg selv, vær inspirerende».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer