Får publikum til å le og gråte, men den største stjerna i «Optimistene» rakk aldri å se filmen

Goro Wergeland ville fylt 100 år på premieredagen.

«OPTIMISTENE»: På premieren til dokumentarfilmen «Optimistene», var det appeller, en ordfører og trommeslagere. Men blant latter og tårer, og heftig og begeistret applaus, var det noe som manglet. Den største stjerna av dem alle var ikke der. Goro Wergeland. Hun som ville fylt 100 år på premieredagen. Foto: AGNETE BRUN
«OPTIMISTENE»: På premieren til dokumentarfilmen «Optimistene», var det appeller, en ordfører og trommeslagere. Men blant latter og tårer, og heftig og begeistret applaus, var det noe som manglet. Den største stjerna av dem alle var ikke der. Goro Wergeland. Hun som ville fylt 100 år på premieredagen. Foto: AGNETE BRUN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet) Søndag 22. september, 2013. En moden bukett damer stråler på den røde løperen til Hamar Kino, som er pyntet til premierefest.

Spillerne på volleyballaget «Optimistene» har god grunn til å smile. Filmen om seniorlaget fra Hamar har allerede vunnet «Gledessprederen» under filmfestivalen i Haugesund. Dagsrevyen har laget flere innslag, og to av spillerne har gjestet «Senkveld» på TV2.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer