Får skryt av Madonna

LONDON (Dagbladet): Alanis Morissette måtte nullstille seg fullstendig for å bli kvitt prestasjonsangsten før hun kunne lage noen oppfølger til suksessplata «Jagged Little Pill». Derfor føltes det ekstra godt da Madonna ringte og gratulerte henne i forrige uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har ikke truffet Madonna siden forrige plate. Men hun ringte meg i forrige uke, og var ekstatisk over den nye plata. Det føltes godt, innrømmer Alanis Morissette.

Forventninger

Ingen artister har større forventninger hengende over seg enn den unge jenta fra Canada. Amerikanske medier har for lengst begynt å omtale den nye plata hennes som «årets viktigste».

Fansen hennes kalles bare «Morissette-junkies», og det finnes hele 28 millioner av dem.

Når «Supposed Former Infatuation Junkie» kommer i begynnelsen av november, får de i hvert fall dosen sin. Albumet er hele 78 minutter langt.

Mediterer

- Jeg føler ikke at jeg må selge plater denne gangen. I det øyeblikket vi var ferdige i studio, var jeg ferdig med hele greia, sier Alanis Morissette med overraskende troverdighet.

Sjelefreden fant hun tilbake til i India, dit hun dro for å meditere før hun påbegynte arbeidet med «Supposed Former Infatuation Junkie».

Ikke nok med at hun er på Madonnas plateselskap, Alanis har også overtatt Madonnas fascinasjon for yoga og østlig mystikk. - Jeg liker å dykke ned i andre kulturer uten å måtte realisere det gjennom musikken. De som trodde at jeg skulle komme tilbake fra India og lage en plate basert på sitarer, kjenner meg dårlig, sier Alanis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer