Asap Rocky:

Får støtte av mamma i retten

I dag begynner rettssaken mot rapperen Asap Rocky. Rapperens mor, Renee Black, er til stede.

RETTSSAK: Mora til den amerikanske rapperen Asap Rocky er i Stockholm for å støtte sin sønn i tirsdagens rettssak. Video: Ørjan Ryland / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STOCKHOLM / OSLO (Dagbladet): I dag starter rettssaken mot den amerikanske rapperen Rakim Athelaston Mayers (30), bedre kjent under artistnavnet Asap Rocky, i Stockholm tingrett i Sverige.

Sammen med to andre står han tiltalt for å ha utøvd kroppsskade mot en 19 år gammel mann. Hendelsen skal ha skjedd den 30. juni, da de tiltalte møtte på den unge gutten utenfor spisestedet Max i Kungsgatan i den svenske hovedstaden.

De tre tiltalte nekter alle straffskyld, og hevder de handlet i nødverge.

Påtalemyndigheten har satt av tre dager til rettssaken. Onsdag er rettsfri dag, og fredag er siste dag i retten. Tiltalen har en strafferamme på to år.

Rapperen og de to andre mennene i hans følge ble arrestert natt til 3. juli, siktet for grov kroppsskade. Noen dager seinere ble det nedgradert til kroppsskade. 25. juli ble han tiltalt, og i dag starter rettssaken.

De tre har sittet varetektsfengslet på Kronoborgshäktet siden da. Klokka 09.30 tirsdag begynte rettssaken.

Støtter sønnen

Noen minutter før dette, ankom rapperens mor, Renee Black, tingretten. Hun hadde ingen kommentar til den oppmøtte pressen utenfor lokalet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer