Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Får støtte fra kjendiser

STAVANGER (Dagbladet): En lang rekke kunstnere har skrevet støttebrev til Kenneth Sivertsen. De ber skatteoppkreveren og Bømlo kommune se i nåde til artisten, gi ham tid til å ordne opp.

- Kenneth Sivertsens helsetilstand har vært slik at det nærmest er et medisinsk mirakel at han i hele tatt er i live. Et enda større mirakel er det at han har klart å bevare sin kreative skaperkraft... Kenneth Sivertsen er et helt unikt kreativt talent, som det finnes meget få av, både her i landet og internasjonalt, skriver prof. dr. med. Jan Vincents Johannessen .

- Vi burde i dette rike Olje-Norge, i dette spesielle tilfelle, kunne sjå litt stort på det, og tenna eit lys for han i enden av tunnelen.... Hans potensial meiner eg er det største i Norden innafor seriøs underholdning, skriver Jon Eikemo .

- Eg har lært han å kjenne som ein av dei mest gåverike og allsidige kunstnarane vi har... Eg håper Kenneth får arbeidsro slik at han kan skape fleire ord og tonar som vi treng i denne merkelege tida vi lever i, skriver Sigmund Groven .

- Kenneth Sivertsen er en begavelse, et stort talent, skriver Bentein Baardson .

- Eg kjenner ingen som byr så mykje på seg sjølv som Sivertsen. Han har sant å seie i all si ferd først og sist berika andre, skriver Jon Fosse .

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media