Får testet talentet på Bylarm

Les Blind Archery Clubs svar.

Hør lydklipp:

•  High On Morning Dew

•  She Always Wore Sunglasses On Rainy Days

TROMSØ (Dagbladet.no): Bylarm har vært et viktig utstillingsvindu for en rekke band og artister, og hvert år er det minst ett mindre kjent band som får god uttelling av å spille på bransjetreffet.

I år har flere innsidere i norsk musikkbransje snakket varmt om Blind Archery Club. Nå kan du møte bandet på Dagbladet.no.

Kvinnenes band

Helt ukjente med de store konsertscenene er Blind Archery Club ikke - i fjor sommer spilte de nemlig både på Norwegian Wood, Quart og klubb-Øya.

Bandet kan heller ikke bli gjenstand for noen budkrig fra plateselskapene etter Bylarm. I desember undertegnet bandet kontrakt med Sony BMG.

SVARER DEG: Blind Archery Club, forkjempere for perfekt pop.
SVARER DEG: Blind Archery Club, forkjempere for perfekt pop. Vis mer

- Vi i bandet har et mantra. Vi ble enige at dersom vi får alle damene vi kjenner til å synes musikken vår er bra, så har vi greid det, sa trommeslager Atle til Dagbladet.no i sommer.

Vokalist Pelle var enig.

- Damer har makt. Hvis de liker musikken, kan du være sikker på at typen digger den også etter en stund. Det funker ikke omvendt.

Når kommer den første langspilleren? Hvilke band har de selv hatt glede av på Bylarm? Og hvordan ser de på muligheten til å jobbe med et av de største, norske plateselskapene?