Far til firlinger?

Michael Jackson benekter at han venter firlinger med trebarnsmor.

(Dagbladet.no): US Weekly magazine brakte i går nyheten om at Michael Jackson (45) venter firlinger - etter å ha overtalt en amerikansk skuespillerinne og trebarnsmor til å la seg kunstig inseminere i Florida. Barna skal ha blitt unnfanget i mai.

På sin offisielle hjemmeside benekter Jackson sannhetsgehalten i artikkelen:

'US Weekly magazine rapporterte tirsdag 20. juli 2004, at Michael Jackson skal bli far til firlinger. MJJsource benekter sannhetsgehalten i rapporten. Det vil ikke bli gitt ytterligere kommentarer i saken', het det i en offisiell erklæring som ble publisert tirsdag.

En talsmann for magasinet står imidlertid på sitt. Pop-stjernen skal ha skrevet til skuespillerinnen etter først å ha fått et brev fra henne der hun uttrykker sin støtte før rettssaken der Jackson kan bli dømt for flere sex-overgrep mot en 12 år gammel gutt.

- Hun hadde alle typer medikamenter for å gjøre seg klar, og tidlig i mai ble hun gravid, forteller en kilde som hevder å ha kjennskap til saken, til den britiske tabloiden The Sun.

Jackson har tre barn fra før, to med eks-kona Debbie Rowe: Prince Michael og Paris, samt Prince Michael II med en surrogatmor hvis navn ikke er offentlig kjent.

Først på nyåret kan vi få svaret på hvem som snakket sant.

AVVISER: Michael Jackson benekter sannhetsgehalten i magasinartikkelen som hevder at han skal bli far- om ikke opplysningen direkte...