Får tvillinger

Jacko pappa igjen?

Det er avisa The Sun som melder nyheten om graviditeten. Det er den vordende mamma, skuespilleren Sholeh Bocchelli (35) som avslører farskapet.

Ifølge Bocchelli er hun blitt gravid med kunstig befruktning. Opprinnelig bar hun på firlinger, men to av fostrene ble tatt bort fordi legene vurderte risikoen som for høy til at alle fire kunne bæres frem.

Michael Jackson avviser at han er far til barna. De to skal ha kjent hverandre i ti år. Sholeh Bocchelli kunne ikke bli gravid på vanlig måte, og Jackson skal ha tilbudt kvinnen å betale for kunstig befruktning hvis han selv kunne være faren.

Kvinnen har mottatt trusler fra Jacko-fans etter at nyheten ble kjent og har gått i skjul i en leilighet på et ukjent sted i USA. Ifølge venner er hun vettskremt for at noe skal skje med henne selv eller barna.

Bocchelli sier til The Sun at tvillingene skal fødes i Storbritannia fordi hun tror det er tryggere for henne der enn i USA. Hun vil ta DNA av barna og på den måten bevise hvem som er barnefaren.

Jackson har allerede tre barn: Sønnen Prince Michael (7) og datteren Paris (6) med ekskona Debbie Rowe (41) og sønnen Prince Michael II på to år med en ukjent kvinne.

FAMILIEFORØKELSE:</B> Jacko og mamma Katherin har vært gjennom en tøff tid etter beskyldningene om seksuelt misbruk.