Farens dans gjør Stian Blipp fryktelig flau

- Du har en fatter her hjemme som liker å «shake det ut».

Flere klipp fra Asbjørn Brekke Show ser du på dbtv!

(Dagbladet): I kveld er det duket for nok en episode av det populære talkshowet «Asbjørn Brekke Show» på TVNorge, og denne gangen får man blant annet se programleder Stian Blipp i Brekkes sofa.

Blir ikke så lett flau Blipp er for tiden aktuell i humorprogrammet «Torsdag Kveld fra Nydalen», hvor han blant annet har kastet klærne i en lettkledd musikkvideo og slynget seg rundt en strippestang minimalt antrukket.

I et tidligere intervju med Dagbladet har 23-åringen fortalt at han ikke blir flau av å lage sketsjer som disse, men når Asbjørn Brekke i kveldens episode viser ham et klipp av sin dansende far er det vanskelig for Blipp å skjule hvor pinlig han synes det er.

- Her kommer en liten overraskelse til Stian Blipp, for vi har nemlig tatt en tur til Bergen og snakket med din far, sier Brekke og setter over til Blipps far.

FLAU: Det er ikke ofte Stian Blipp blir flau, men når faren  «shaker det ut» må han begrave hodet i hendene. Foto: Skjermdump / TVNorge
FLAU: Det er ikke ofte Stian Blipp blir flau, men når faren «shaker det ut» må han begrave hodet i hendene. Foto: Skjermdump / TVNorge Vis mer

- Hei Stian, det er fattern her. Vil bare gratulere deg med en fantastisk suksess på TV. Mange lurer jo på hvor du har det hele fra, og svaret er jo det at du har en fatter her hjemme som av og til liker å «shake det ut», sier faren før han bryter ut i en ellevill dans foran kameraet.

Blipp holder hendene foran ansiktet og ler godt av faren, som hevder sønnen har arvet dansetalentet etter ham.