Farmen 2003

<> Farmen 2003 <> Tolv deltakere skal drive en gård i havgapet i Sør-Troms og må klare seg på det som gården og naturen rundt dem har å gi. Det er nesten slik det ble gjort for hundre år siden. TV2 har til og med lagt opp til at de skal bruke avispapir som dotørk. «Farmen» starter 25. august og fem dager i uka ti uker framover kan vi følge gjengen under ledelse av Frithjof Wilborn klokka 20.00. Hver søndag sendes en deltaker hjem igjen, helt fram til november, da én av dem står igjen som vinner. Denne personen vinner både en bil og en båt.
På Farmen får deltakerne satt sine kunnskaper på prøve. I hver episode er det står det utfordringer på dagsplanen, som å lage gjerde, sanke mat og melke kyr.
Dette er andre sesong for «Farmen». Serien var en suksess for TV2 i 2001, da jamt 700 000 fulgte med. I gjennomsnitt har 611.000 tv-seere sett på nye «Farmen» så langt. For TV2 er dette en storstatning, og Dagbladet.no erfarer at Kåre Valebrokk har punget ut over 22 millioner for å få programmet på plass.