Farmen-Eli klarte ikke å slutte

Eli (64) tapte sleggekampen, og dermed er hun ute av Farmen. Les nettmøtet:

Søndag kveld var det klart for ny tvekamp på «Farmen». Tidligere i uka hadde Eli Fjeld (64) og Ingrid Kristensen (31) blitt valgt ut som henholdsvis første og andrekjempe, og etter et døgn i isolasjon møttes de i ringen til sleggekamp. Ei stund seinere kunne Ingrid gå seirende ut av tvekampen.

- Men jeg er overhodet ikke bitter over å bli slått ut, sier Eli til Dagbladet.no. - Jeg hadde i utgangspunktet aldri trodd jeg skulle bli så lenge som jeg gjorde, så det har jeg ingen problemer med.

64-åringen fra Oslo sier hun er full av gode minner fra oppholdet på gården, og at hun ble gode venner med flere av de andre deltakerne.

- Det verste var turen over fjellet den første dagen. Jeg følte at jeg ble dolket litt i ryggen da noen begynte å jobbe for at jeg skulle bli førstekjempe. Ikke det at jeg ikke syntes det hadde vært fortjent, men jeg synes jo at det er fint om folk får en sjanse til å vise seg og hva de kan, fortsetter Eli.

- Også var jeg litt uheldig med tidspunktet for tvekampen. Jeg bruker jo briller, og den dagen var det så uvær og regn at jeg nesten ikke så noen ting, selv om jeg tok av meg brillene.

- Men jeg er overhodet ikke bitter over at jeg ble slått ut, altså.

TAPTE TVEKAMPEN: Eli Fjeld (64) ble stemt hjem fra småbruket. - Men jeg tar med meg kjempemange gode minner, sier Eli.