«Farmen»-Halvor Sveen

«Farmen»-Halvor om livet etter dommen

- Det skjedde noe med meg.

UTEN SEX OG INTRIGER: «Farmen»-Halvor Sveen skal være med i en ny realityserie, som ikke skal preges av sex og intriger, som ofte dominerer slike konsepter. - Her blir det ikke noe sex, men mye annet spennende som garantert vil appellere, sier Bernt Nor, daglig leder i jakt og fiskenettstedet Hooked, som står bak reality-konseptet «Jaktlaget». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
UTEN SEX OG INTRIGER: «Farmen»-Halvor Sveen skal være med i en ny realityserie, som ikke skal preges av sex og intriger, som ofte dominerer slike konsepter. - Her blir det ikke noe sex, men mye annet spennende som garantert vil appellere, sier Bernt Nor, daglig leder i jakt og fiskenettstedet Hooked, som står bak reality-konseptet «Jaktlaget». Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En midtsommerdag i 2009, Halvor Sveen oppdager at en bjørn truer sauene hans. Den erfarne jegeren påberoper seg nødverge og dreper bjørnen.

Året etter blir «Farmen»-Halvor dømt for å ha felt bjørnen. Han dømmes til 36 dagers betinget fengsel, blir ilagt en bot på 7000 kroner og får ikke drive med jakt på fem år.

Tapte i retten - vant «Farmen»

Dette skulle få store konsekvenser for mannen, som senere ble rikskjendis for deltakelsen i «Farmen» i 2017, som han forøvrig vant.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer