BESTIKKELSER: Leif Einar «Lothepus» Lothe hadde ingen planer om å dra tomhendt inn på «Farmen kjendis». I de to første episodene av «Fjorden Cowboys» får seerne et innblikk i timene opp mot ankomsten på gården. Video: Flimmer Film / TV 2 Vis mer

«Farmen kjendis» er TV 2s største suksess gjennom tidene

Folket får ikke nok.

(Dagbladet): Mandag kveld så 1,1 millioner nordmenn «Farmen kjendis», noe som er høyeste notering for førstesesongen av programmet.

TV 2-konseptet, hvor en rekke norske kjendiser får klekkelig betalt for å «dra tilbake i tid» og leve som gårdbrukere, er dermed kanalens største suksess gjennom tidene, skriver TV 2 i en pressemelding.

På gården konkurrerer blant andre Petter Pilgaard, Leif Einar «Lothepus» Lothe, Vendela Kirsebom og Linni Meister om heder og ære, samt en ny bil.

Idet programmet går inn i sin siste uke, har det 948 000 seere i snitt.

TV 2 opplyser at den forrige rekorden ble satt i 2004. Premieresesongen på «Jakten på kjærligheten» hadde 933 000 seere i snitt.

«SKAM»?: Jeg skammer meg aldri. Sist jeg skamma meg var jeg ferdigskamma på et halvt minutt. Hjemme på kjøkkenet sitter Lothepus og samboeren Randi Sørum. Dagbladet utfordrer paret i kjendisquiz. Hvor mye tror du at de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

«Farmen kjendis» har en markedsandel på 52,9 prosent blant seere over 12 år, skriver TV 2.

- Dette er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Vi lever i en beinhard konkurransesituasjon hvor utenlandske serier fra Netflix, HBO og andre aktører er lett tilgjengelig, sier programdirektør Jarle Nakken.

TV 2 har bestilt en ny sesong av «Farmen kjendis» til neste år.