«Farmen kjendis»

«Farmen kjendis» er TV 2s største suksess gjennom tidene

Folket får ikke nok.

BESTIKKELSER: Leif Einar «Lothepus» Lothe hadde ingen planer om å dra tomhendt inn på «Farmen kjendis». I de to første episodene av «Fjorden Cowboys» får seerne et innblikk i timene opp mot ankomsten på gården. Video: Flimmer Film / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld så 1,1 millioner nordmenn «Farmen kjendis», noe som er høyeste notering for førstesesongen av programmet.

TV 2-konseptet, hvor en rekke norske kjendiser får klekkelig betalt for å «dra tilbake i tid» og leve som gårdbrukere, er dermed kanalens største suksess gjennom tidene, skriver TV 2 i en pressemelding.

På gården konkurrerer blant andre Petter Pilgaard, Leif Einar «Lothepus» Lothe, Vendela Kirsebom og Linni Meister om heder og ære, samt en ny bil.

Idet programmet går inn i sin siste uke, har det 948 000 seere i snitt.

TV 2 opplyser at den forrige rekorden ble satt i 2004. Premieresesongen på «Jakten på kjærligheten» hadde 933 000 seere i snitt.

«SKAM»?: Jeg skammer meg aldri. Sist jeg skamma meg var jeg ferdigskamma på et halvt minutt. Hjemme på kjøkkenet sitter Lothepus og samboeren Randi Sørum. Dagbladet utfordrer paret i kjendisquiz. Hvor mye tror du at de kan? Video: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

«Farmen kjendis» har en markedsandel på 52,9 prosent blant seere over 12 år, skriver TV 2.

- Dette er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Vi lever i en beinhard konkurransesituasjon hvor utenlandske serier fra Netflix, HBO og andre aktører er lett tilgjengelig, sier programdirektør Jarle Nakken.

TV 2 har bestilt en ny sesong av «Farmen kjendis» til neste år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer