Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Farmen kjendis» knuser alle TV 2-rekorder. 1,5 mill. så Lothepus vinne

«Farmen kjendis» er det mest sette programmet i TV 2s historie.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - «Farmen kjendis» er den mest sette TV 2-serien noensinne, informerer kanalen i en pressemelding mandag formiddag.

Programmet, der kjente personer må kjempe for ikke å miste sin plass på Storøy gård ved Rørholtfjorden utenfor Bamble i Telemark, har vist seg å bli en gigasuksess for TV 2.

I snitt har 973.000 seere sett hele «Farmen kjendis»-sesongen. Søndag kveld var det duket for finale, og i snitt fulgte 1,3 millioner nordmenn sendingen.

Hele 1,5 millioner fulgte med da Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) vant over bakekjendis Ida Gran-Jansen (29) i finalekampen.

- Njæ, det betyr ikke så mye å vinne «Farmen» egentlig, sa Lothe til Dagbladet, men etter en tenkepause omformulerte han seg.

- Jo, det gjør jo det. Men vennskapene jeg har knyttet betyr mer enn å vinne, la han til.

TV 2s programdirektør, Jarle Nakken, legger ikkje skjul på at kanalen er godt fornøyd med oppslutningen.

- Farmen kjendis har sprengt alle grenser og blitt den største TV 2-suksessen noen gang. Et samlet pressekorps dekket finalefesten minutt for minutt i går, så engasjementet har vært bredt og seertallene over all forventning hele sesongen, sier Nakken og fortsetter:

- Med «Farmen»-rekord og over 70 prosent markedsandel i den kommersielle målgruppen 20 – 49 år, så er det bare å gratulere produksjonsselskapet Strix, interne krefter i TV 2 og alle deltagerne med en sesong som går inn i TV 2 historien som den mest sette programserien noensinne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!