Fartsglede

Sjekk ut et av de beste arkade-bilspillene så langt.

Alle gode ting er tre? Seks? Eller åtte? Etter noen mislykkede forsøk på å telle antall titler i NFS-serien, slo meg til ro med at Hot Pursuit II nok er det beste i serien. Ja, kanskje et av de beste arkade-bilspillene så langt.

Det er knyttet enorme forventninger til spillet og det lanseres nå på alle platformer. Denne anmeldelsen er skrevet på grunnlag av PS2-versjonen. Du får mye for pengene. Her er to store spill i ett. Et svært bra bilspill hvor stikkord er enorm fartsfølelse, mange baner og biler, varierte konkurranser, grooom lyd og pene omgivelser. I tillegg til dette byr Hot Pursuit II på muligheten til å leke politi og røver. Du kan velge den siden av loven som passer deg best. Da handler henholdsvis om: 1) Å konkurrere med andre råkjørere og samtidig unngå politiets utrykningskjøretøy, veisperringer og helikoptre som dropper fartsdempende bomber. Eller: 2) Å stoppe som mange uansvarlige fartssvin som mulig på begrenset tid.

Mens politijakter i virkeligheten ofte får tragisk utfall og frarådes på det sterkeste, er dette svært underholdende og faktisk ganske spennende. Flerspiller-modus dobler underholdningsverdien, å leke politi og røver er mye morsommere når du gjør det med venner. Mange bilspill å velge mellom og begrenset med midler? Her får du garantert valuta for pengene.