Farvel til en jomfru

Britneys image som en kjernesunn jomfru er definitivt kastet i søpla. Av popprinsessa sjøl.

20-åringen har tatt et endelig oppgjør med fortida som uskyldig og naiv. Den siste tida er hun blitt fotografert med både sigaretter og drinker. Nå sier hun også at hun er lei av å skjule sitt egentlige jeg.

- For ett år siden prøvde jeg å leve opp til et bilde, og være noe jeg ikke var. Nå er jeg en helt annen person enn jeg var for noen år siden. Jeg føler at mye av uskyldigheten min er borte.

Plateselskapet hennes var med å bygge opp Britney som et symbol på kyskhet og sunnhet. Hun la selv opp til å bli verdens nest mest berømte jomfru, da hun i 1999 sa at hun ikke ville ha sex før hun giftet seg.

Nå er stjernens seksualliv selvfølgelig et ikke-tema.

Nei til sex-snakk

- Hvorfor er alle så opptatt av om jeg røyker, drikker eller har sex? Hvem angår det egentlig om jeg har hatt sex?

Ingen har noe med det å gjøre. Tro meg, jeg kommer ikke til å ha noen pressekonferanse for å offentliggjøre det, sier hun.

Paparazzi-fotografene har i hvert fall fått en rekke Britney-bilder de kan boltre seg i. Både med drinker og sigaretter i handa.

- Hvis jeg gjør noen tabber, er det bare menneskelig. Hvis jeg tar en drink, eller er sammen med noen, er det bare menneskelig. Jeg er ikke noe annerledes enn andre på min alder, sier 20-åringen som er god for rundt hundre millioner dollar.

Vanskelig brudd

Det er magasinet People Weekly som har fått Britney til å snakke meget åpenhjertig om livet som superstjerne. Hun forteller blant annet om bruddet med Justin Timberlake, og legger ikke skjul på at det var en vanskelig tid.

- Bruddet var forferdelig. Han var min første store kjærlighet, og jeg tviler på at jeg kan elske noen like høyt igjen.

Britney er likevel klar for å flørte litt igjen, men sliter fælt med å komme skikkelig i gang.

- Jeg er elendig til å flørte. Jeg skjønner meg ikke på folka i Hollywood - hvordan de kan gå rett fra et forhold til et annet. Jeg synes flørting er vanskelig i denne bransjen. Enten blir gutta livredde eller så er de ryggslikkere. Men jeg er bare ei jente som vil at en gutt skal elske meg, sier hun.

PÅ VEI NED? Platesalget har stupt for Britney. Debuten «Baby One More Time» solgte 10,4 millioner eksemplarer. Det siste albumet hennes, «Britney» har bare solgt 3,8 millioner eksemplarer.