Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Farvel til Far Out

Seerne rømte fra Rodney og Anette. Nå blir Big Brother-paret fjernet fra skjermen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TVNorges reiseprogram Far Out, ledet av Big Brother-deltakerne Anette Young og Rodney Omdahl Karlsen, blir stoppet.

I begynnelsen så det ut til at programmet kunne bli en ny suksess for TVNorge. Det første programmet ble fulgt av 352 000 seere, noe som var den nest beste premieren i kanalens historie - bare slått av Big Brother.

TVNorge håpet 250 000 mennesker ville følge Rodney og Anette hver uke. Men seerne likte ikke det de så. Forrige program ble bare sett av 78 000 seere.

Ikke spennende

- Beslutningen ble tatt i morges. Vi bestemte oss for at det mest fornuftige var å ta programmet av skjermen, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth i TVNorge til Dagbladet.no.

- Vi vurderte å flytte det, men fant ut en av hovedårsakene til at seerne vendte det ryggen er at folk er mer engstelige for å fly enn før. Vi merket at mange deltakere meldte seg på, men trakk seg. Noen har sagt rett ut at de er engstelige. Med færre deltakere, blir ikke oppgavene så spennende. Den finske versjonen av programmet var mye morsommere, sier Gjelseth.

Der fulgte flere hundre tusen seere reiseprogrammet.

Skal hvile

Han berømmer Anette Young, Rodney Omdahl Karlsen og produsentene Trond Kværnstrøm og Stein Johnsen for jobben de har gjort.

- Vi er fornøyd med innsatsen. Det er ikke ofte vi gir folk med slik bakgrunn som Rodney og Anette en slik sjanse, men de har gjort en god jobb og har levert varene.

Gjelseth vet ikke om TVNorge har flere planer for paret.

- Nå må de først få hvile litt, og programmet for våren er stort sett lagt, sier han til Dagbladet.no.

Hele Norges coronakart