Farvel til Rodney

Dagbladet.no og våre lesere tippet riktig. Rodney ble stemt ut av Big Brother-huset i kveld.

I dag var det ny utstemming i Big Brother. Anita, Per Morten, Ramsy og Rodney var nominert, og som ventet ble det en jevn utstemming.

Rodney fikk 34 prosent av 650 000 stemmer. Ramsy fikk 31, Per Morten 30 mens Anita fikk kun fem prosent av stemmene.

Dagbladet.no spurte leserne hvem de trodde ville bli stemt ut, og 63 prosent trodde Rodneys tid var kommet. I kveld fikk de rett.

Natalie var den første som måtte forlate huset, det ingen tvil om. At hun ble fulgt av Rebekka og Trond, ga heller ikke høye odds. Deretter gikk Monica og Roy forskriftsmessig ut.

På forhånd tippet Dagbladet.no at Rodney ville ryke ut i kveld

Her kan du lese vår vurdering av de nominerte denne gang.

Anita:

Har vært nominert siden begynnelsen, men blir ikke stemt ut. Årsaken er at hun ikke har fått stor konkurranse i utstemmingen. At hun ble igjen på bekostning av Rebekka, Trond, Monica og Roy, var ingen stor bombe. Denne gang er hun også sikker. Seerne har langt sterkere meninger om Rodney, Ramsy og Per Morten. Anita får færreste stemmer, rundt ti prosent.

Per Morten:

Er fremdeles en motpol til Rodney og Ramsy, og tjener mye på det. Men blir mer og mer sær for hver dag som går. Taper nok en del på utbruddet mot Anita som ble vist på tirsdag. Vannkasting på damer slår aldri heldig ut, men han blir likevel vurdert som en intelligent deltaker med egne meninger. Per Morten har synkende popularitet, men er ikke i fare for å bli stemt ut denne gangen heller. Kommer på tredjeplass, med rundt 15 prosent av stemmene.

Ramsy:

Verstingen i huset. Har et kvinnesyn av en annen verden, men har et stort fortrinn i forhold til Rodney: Ramsy virker ganske ærlig. At han har et forhold til Anne Mona, men likevel kysser på Rebekka, kan slå alle veier. Trolig er det Anne Mona som taper mest på forholdet. Det kommer til å bli ganske jevnt løp mellom Rodney og Ramsy. Men vi tror «mannen blant menn» klarer seg noen runder til. Ramsy får 35 prosent av stemmene.

Rodney:

Brautende, skrytende og med mange uttalelser som seerne knapt tror er sanne. Da deltakerne skulle bestemme hvilket veldedig formål auksjonspengene skulle gå til, var Rodney raskt framme med forslaget «Grenland kommune». Så foreslo Lars Joakim kreftforeningen, og Rodney kom med den udødelige kommentarer: «Ja, det er en jævlig bra organisasjon. Handler om så mye, liv og død».

At det pågår en utstemmingskampanje mot Rodney på nettet, kommer også til å være utslagsgivende. Det blir gråt og tenners gnissel, men Rodney ryker ut med 40 prosent av stemmene.

STEMT UT: Rodney ble sendt ut av Big Brother-huset.Foto: TV Norge