Fatboy Slim slapp ikke til

KRISTIANSAND (Dagbladet :på nettet): - Jeg er litt skuffet, sier Fatboy Slim til Dagbladet etter at det ble klart at Quart-festivalen nektet ham å spille en ekstrakonsert i Kristansand i natt.

Mange fans, inkludert kronprinsen, måtte gå skuffet hjem fra nattklubben Kick i Kristansand sentrum i natt da det viste seg at Fatboy Slim ikke fikk spille. Til tross for to timers non-stop Fatboy-party i Bendiksbukta var mange klar for mer. Ikke minst hovedpersonen selv:

- Jeg er litt skuffet. Det ville vært artig å spille, sier Fatboy Slim, eller Quentin Cook som han egentlig heter, til Dagbladet :på nettet.

Utstyret streiket

Men at han ikke fikk gjøre en ekstra klubbjobb var ikke den eneste skuffelsen for Fatboy Slim denne kvelden. Når han skulle starte å spille foran et nesten fullstappet festivalområde i Bendiksbukta viste det seg at platespillerne ikke virket.

- Når sant skjer er det bare to ting å gjøre: Be, og skifte ut spillerne.

Er du fornøyd med konserten?

- Vel, den var annerledes. Å spille utendørs med så mye lys og så mye mennesker var nytt for meg. Jeg følte meg egentlig som en fisk på land.

Festivalledelsen bekrefter at de satte foten ned for Slims ekstrakonsert i frykt for at det skulle gå ut over Quartens egne klubb-arrangementer.

- Vi har brukt mye penger på få Fatboy Slim hit, og da vil vi ha ham eksklusivt, sier Quartfestivalens pressesjef Pål Hetland til Dagbladet :på nettet.

Du skjønner vel at dette kan fremstå som litt firkanta?

- Dette er en ganske laid-back festival, men vi er nødt til å være profesjonelle.

MER: Publikum var klare for mer musikk. Det var ikke arrangørene.
FIKK IKKE FORTSETTE: Fatboy Slim fikk ikke fortsette konserten av Quart-arrangørene.