Fats Domino reddet i New Orleans

R&B-artisten Fats Domino var meldt savnet, men ble reddet ut av vannmassene torsdag.

(Dagbladet.no): Fats Domino (77) var blant de mange savnede etter flomkatastrofen som er i ferd med å sluke hele New Orleans. En båt plukket ham opp, og han ble deretter hjulpet på land. Det er uklart hvor han dro etter redningen, melder CNN.

Det er fortsatt usikkert om kona Rosemary ble reddet.

Det var Dominos mangeårige agent, Al Embry, som meldte ham savnet. Embry hadde ikke klart å få kontakt med 77-åringen siden de snakket sammen på telefonen søndag kveld.

Da skal Domino ha sagt at han ville holde seg hjemme under orkanen. Han planla å bli i sitt eget hus sammen med kona Rosemary og parets datter.

- Jeg håper noen finner ham, men i øyeblikket vet ingen hvor han er, sier Al Embry til nyhetsbyrået AP torsdag.

Hele nabolaget til Fats Domino står nå under vann. Hans niese Checquoline Davis frykter at familien ikke klarte å komme seg ut fra husets tredje etasje.

Ifølge agenten ble Domino observert på toppen av sin egen balkong, men ingen skal ha sett ham eller familien hans siden.

Det er svært vanskelig å få opplysninger om savnede i de katastroferammede områdene ettersom både sykehus og politistasjoner har mistet telefonforbindelsen.

Fats Domino - som egentlig heter Antoine Domino - er en av byens aller mest kjente musikere. Han har vært et sjeldent syn på scenen i de seinere år, men han har bak seg en lang og imponerende musikerkarriere. Til sammen har han solgt 110 millioner plater, og blant de mest kjente sangene er «Blueberry Hill» og «Ain\'t That a Shame.»

SAVNET: Den legendariske musikeren Fats Domino, her fotografert under åpningen av en jazzfestival i New Orleans i 2003.