Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Favoritter m.m...

Tv-program: «Mandagsklubben» på TVNorge. Det var rølpete til å begynne med, men har mer substans nå.

Programleder: Jeg er svak for Synnøve Svabø og imponert over Hallvard Flatland og Anne Grosvold. Silje Stang i «Mandagsklubben» er også flink.

Litteratur: Jeg har tre favoritter: Isaac Bashevis Singer, Isabel Allende og Jan Guillou.

Musikk:Jeg har vært tilhenger av Elton John siden 1972. Men jeg er altetende, og liker også de store operasviskene og gamle slagere. Jeg har fått høre at jeg er en typisk P4-lytter.

Film: «Amadeus» (regi: Milos Forman).

Mat og drikke: Pinnekjøtt med øl og dram. Ellers er jeg glad i rødvin og brunt brennevin. Og glassklart, iskaldt kildevann!

Beste tv-minne: Lørdagskveldene med Erik Bye. Og Brasil_Norge i VM. Jeg var på jobb, men så andreomgangen på storskjerm i fellesgarasjen sammen med naboene. Jeg måtte bare skrike høyt og så meg selv omfavneø...ønei, dette skal jo på trykkø...

Verste tv-minne: Drapene rett bak ryggen min under VM i håndball. Jeg sto 10-15 meter unna da to tilskuere ble knivdrept midt i ekstasen og jubelen over semifinaleseieren.

Aktuell med: Programleder for cupfinaleshowet på TVø2 lørdag kveld og ellers sportsanker hver tredje uke i TV 2-sporten.<

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling