Favoritter slaktet av kritikerne

De som tror dårlig kritikk er ensbetydende med fiasko i videoverden, må tro om igjen. Ingen av de tre mest populære videofilmene på ukas hit40.no/video fikk mer enn terningkast to av Dagbladets anmeldere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skal mye til at en film får terningkast seks - eller én. Når de tre videofavorittene denne uka, «Armageddon», «Deep Impact» og «Mannen med jernmasken», alle har fått terningkast to, betyr det at filmene, i anmeldernes øyne, rett og slett er dårlige.

Det store videopublikummet synes imidlertid immune mot kritikernes oppfatninger. Det er heller størrelsen på Hollywood-stjernene, med ditto markedsføringsbudsjetter, som avgjør filmenes skjebne i videohylla.

Med unntak av «Mannen med jernmasken», filmen som klatrer mest på denne ukas hit40.no/video, har norske filmkritikere vært så godt som enstemmige i sin dom over de mest populære videofilmene.

For ordens skyld følger her en kort repetisjon av Dagbladets omtale av filmene: «Mannen med jernmasken» ble beskrevet som «en lidelse fra ende til annen». «Deep impact» ble derimot sett på som en «ustyrtelig morsom film» - selvfølgelig helt ufrivillig. Mens «Armageddon» , ukas mest populære leiefilm, karakteriseres som «et frontalangrep på syn og hørsel. Verdens undergang, om den en gang kommer, gjøres forhåpentligvis unna på kortere tid».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer