Feig oppfølger

CD: Forventningene var lik null da Melanie Chisholm som den første av Spice-jentene solodebuterte med albumet «Northern Star» for et par år siden. Den gang ble vi positivt overrasket over friske hitlåter som «Never Be The Same Again» og «I Turn To You». Flere av tekstene på debutskiva handlet om å gå igjennom en modningsprosess, bryte løs og bli selvstendig.

Tannløs

Dessverre har hun ikke latt det gå troll i egne ord; oppfølgeren er atskillig mer tannløs, og et titall innleide produsenter bidrar ikke akkurat til å la den tatoverte jojoslankerens personlighet skinne igjennom.

Den pregløse førstesingelen «Here It Comes Again» ble først tilbudt Appleton-søstrene, men de avslo høflig. Kanskje har de høyere ambisjoner for sitt comeback? Neste singel ut blir uptempo-låta «On The Horizon», levert av Gregg Alexander fra New Radicals. Han har tatt med ei blåserrekke bestående av sax, trompet og horn, som gir deg assosiasjoner til 80-tallets Grand Prix-kassetter.

Småslapt

I «rockelåta» «Let's Love» synger Melanie om å slippe kontrollen, men holder tilbake så godt hun kan. Hun vil så gjerne framstå som ei tøff jente, men tar absolutt ingen sjanser. De småslappe balladene om kjærlighet mellom mann og kvinne er i flertall, og disse kler henne egentlig best, ettersom rockestilen virker påtatt og lite gjennomført. Hun er fremdeles den mest talentfulle Spice-jenta, men nå skal det jo ikke så mye til.