- Feig Schau

Kristopher Schau betaler bota etter Quart-samleiet. Fuck for forest synes han er en feig rocker.

Det var under The Cumshots\' Quart-konsert i Kristiansand 6. juli at de selverklærte naturvernerne Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson hadde samleie på scenen.

Nå er de ikke videre imponert over Kristopher Schau lenger. De synes han en pinglerocker og skjønner ikke hvorfor den profilerte artisten har valgt å vedta bota for sexstuntet.

- Det er skikkelig feigt av Cumshots. Vi kommer til å kritisere dem for dette, sier Tommy Hol Ellingsen til Dagbladet.no.

De to brenner fortsatt for regnskogen, og planlegger nå å flytte til Berlin og jobbe videre med pornoprosjekter der. De synes forholdene i Norge er for små.

Orker ikke prinsippsak

Både Johansson og Ellingsen fikk 10 000 kroner i bot etter stunteT. Det gjorde også alle de fem medlemmene i bandet Cumshots. Quartfestivalen fikk en foretaksbot på 50 000.

Alle nektet opprinnelig straffskyld. Musikerne påberopte seg kunstnerisk frihet og ytringsfrihet, men i går besluttet Kristopher Shau og bassist Ole Petter Andreassen i The Cumshots å vedta bota, melder VG.

De to profilerte bandmedlemmene ønsker ikke å risikere å bruke lang tid og store ressurser på en prinsippsak.

Etter det Dagbladet.no kjenner til har ikke de tre andre medlemmene i Cumshots vedtatt bøtene.

De hevder de ikke kjente til planene om å kjøre livesex på scenen.

Må vitne

Leona og Tommy nekter også å vedta bota, sammen med Quartfestivalen. De må møte til den berammete rettssaken i Kristiansand tingrett 27. august.

De er tiltalt for å ha utvist krenkende eller annen uanstendig adferd på offentlig sted.

Men Schau og Andreassen slipper ikke unna turen til Kristiansand. De må møte som vitner.

SEX-SJOKK: 4000 mennesker så samleiet fra scenen under Quarten.
PINGLEROCKER:</B> Tommy Hol Ellingsen i Fuck for forest synes ikke Kristopher Schau er noe særlig til rocker når han nå vedtar bota. Her viser han fram tatoveringen sin til Dagbladet under Quartfestivalen.