Feige politikere og medier

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ISLAM: Nok en gang kommer Walid al-Kubaisi med uredde uttalelser. Han hever sin stemme for å beskytte de vestlige verdiene ytringsfrihet og likestilling. Det offentlige Norge ligger på knærne for å komme i «dialog» med religiøse fundamentalister som argumenterer med å brenne ambassader og tilbyr kilovis av gull for drap på tegnere og redaktører. Grensene utforskes for å se hvor langt vestlige land vil gå for å slippe terror og vold. Jeg er enig med Kubaisi, nordmenn må varsles om at dette kan få tilbakeslag og langsiktige konsekvenser for ytringsfrihet og kvinners likestilling. Jeg kom fra Balkan, «Europas urolige hjørne», med stadige kriger, der de «fornuftige tier, mens ekstremister og korrupte snakker» (Ivo Andric, Nobelpris forfatter fra Balkan). Fra begynnelsen av 90-tallet gikk et flerkulturelt land der i oppløsning på grunn av ekstremister. Resultatet ble massakrer og menneskelige lidelser på alle sider og som endte med FN-overvåket «fred» på Balkan. To muslimske stater ble dannet. Jeg husker godt den redselen og likegyldigheten som grep om seg overalt i Serbia. De feige stoppet alle debatter om hvilke verdier som må forsvares, apatien overtok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer