Feil adresse?

«Postmann Pat blir kjendis» er en litt skummel satire. Synd for de aller minste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Postmann Pat er det hjelpsomme medmennesket som også leverer post. Han sier hei til alle i Greendale og har aldri dårlig tid. Slik har det vært siden 1981, i rykk og napp og 141 episoder. Hvis det er ett sted i vår oppkavede, effektiviserte verden som bør få bevare uskylden, må det være Postmann Pats Greendale. Særlig hvis man vil holde på oppmerksomheten til de minste.

Teamet bak den første kinofilmen om Pat, er av en annen mening. De har tydeligvis resonnert seg fram til at den snille postmannen er en altfor kraftfull merkevare til å bli sløst bort på småbarn. Og da tenker jeg ikke på de popkulturelle referansene som skal gjøre kinoturen meningsfull for mor og far (Pat som leser «Postmannen ringer alltid to ganger» i godstolen. WTF?), men filmens alvorlige tematikk.

Ronan Keating Etter en idyllisk innledning, tar historien en skummel vending når postkontoret i Greendale skal effektiviseres. En glatt fyr i dress vil innføre stive robotpostmenn (veldig morsom audition) og frata de ansatte bonusen, noe som betyr at Pat ikke kan ta med kona på romantisk ferie til Italia. Tilfeldigvis ankommer en TV-sendt talentkonkurranse Greendale og premien er, i tillegg til platekontrakt og berømmelse, en reise til Italia. Pat melder seg på og til alles overraskelse synger han som Ronan Keating (også i den norske utgaven).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer