Feil i Spider-Man

I filmen «Spider-Man» er det allerede funnet rekordmange feil.

Det er nettsiden Moviemistakes.com som holder orden på feil i film.

Rasende rask feilrapportering

64 feil på så kort tid etter premieren er rekordaktig mange for «Spider-man», som hadde premiere sist helg i USA.

Nettsidens eier Jon Sandys sier at grunnen til at så mange feil er funnet allerede kan bero på filmens enorme popularitet.

Blant feilene som er innraportert finner vi en lampe som hovedperson Peter knuser, for så å være hel igjen rett etterpå. Goblins kostyme varierer mellom å være ren og skitten i en og samme slåssscene.

Når Peter først skjønner at han kan klatre opp vegger, prøver han med vanlige klær. Du kan se av måten klærne henger på at han egentlig krabber langs en horisontal flate.

Resten av de mange feilene kan du lese på nettsiden. Og du kan innrappportere feil selv, om du er så heldig å ha sett filmen.

Mest i «Matrix»

«Matrix» er filmen med flest feil innrapportert til nettstedet, med 146 blemmer. Spider-Man har allerede kommet opp på 14. plass.

- Det er mulig at filmen har fått flere feil enn vanlig på grunn av populariteten, men massevis av folk skal se filmen, og det er mange par øyne som sjekker hver millimeter av lerrettet, sier Sandys.

«Ringens Herre» er verst på blemmer av de nye filmene, med 111 feil. «Titanic» har 136.

Sjekk ut nettstedet.

Spider-Man har premiere først 28. juni i Norge.

<B>SKITTEN OG REN:</B> Goblin skifter utseende i en og samme scene.
<B>REGISSØRENS FLAUSER:</B> Sam Raimi har ikke uttalt seg om feilene i filmen. Tidligere har han laget filmer som «Evil Dead»-serien og «The Quick and the Dead».