«Chess»

Feirer 50-årsdag med hovedrolle

Karoline Krüger blir 50 år 13. februar - på premieredagen.

TILBAKE FOR FULLT: I fjor måtte Karoline Krüger ta et års pause, fordi ektemannen Sigvart Dagsland ble alvorlig skadd i en trafikkulykke. Jeg gleder meg til bli med musikalen «Chess», sier hun. Foto: Anders Grønneberg
TILBAKE FOR FULLT: I fjor måtte Karoline Krüger ta et års pause, fordi ektemannen Sigvart Dagsland ble alvorlig skadd i en trafikkulykke. Jeg gleder meg til bli med musikalen «Chess», sier hun. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tirsdag presenterte musikalkompaniet Scenekvelder neste års store satsing: Abbas verdenskjente musikalske sjakk- og kjærlighetsdrama - nemlig musikalen «Chess».

Karoline Krüger er en etablert musikkartist og skuespiller, og denne gangen spiller hun Florence - den største av stykkets seks hovedroller. Hun er tilbake på scenen etter at hun i fjor var borte på grunn av den alvorlige trafikkulykken som rammet ektemannen, Sigvart Dagsland.

Den vonde uvissheten

- Det har vært en vanskelig tid. I hele fjor var jeg borte fra scenen, la alt annet til side. Sigvarts ulykke satte det meste på vent. Jeg måtte være til stede for Sigvart og for døtrene. Det var tungt da det sto på som verst, sier hun.

Hun forteller at det tyngste var uvissheten.

- Det var lenge veldig dramatisk, men det som opplevdes som mest dramatisk, var at det så lenge var uavklart med helsetilstanden hans - hva som ville skje, hvor alvorlig var det? sier hun.

- Lytter til kroppen

Trafikkulykka som kunne tatt livet til ektemannen, har gjort noe med dem begge. Både hun og Dagsland er tilbake i jobb, men nå lar de kroppen og helsa styre mye mer av hverdagen og planene. De kjører seg ikke så hardt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer