KREATIV DUO: På en karusell i julemarkede på Karl Johan improviserer Henriette Steenstrup og John Brungot sangen «Urinveisinfeksjon». Nå kommer duoen med tv-serien «O jul med din glede». Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KREATIV DUO: På en karusell i julemarkede på Karl Johan improviserer Henriette Steenstrup og John Brungot sangen «Urinveisinfeksjon». Nå kommer duoen med tv-serien «O jul med din glede». Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Feirer jul hos eksen med barna og ny kjæreste: - Det blir veldig koselig, og veldig moderne

Henriette Steenstrup og John Brungot ser på norsk jul med skråblikk i nytt tv-program, «O jul med din glede». Mye av inspirasjonen er hentet fra egne erfaringer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Henriette Steenstrup og John Brungot er fortsatt i full sving med komishowet «Åpent forhold», men midt i alt arbeidet har de likevel rukket å spille inn en splitter ny juleserie.

«O jul med din glede» har premiere på TV 2 i desember, og i løpet av seks episoder skal komiduoen sette den norske julefeiringen på spissen.

O jul med din glede Dokukomedie med Henriette Steenstrup og John BrungotSeks episoder på TV 2 og TV 2 Sumo, 24 episoder i sosiale medier.Premiere mandag 3. desember kl 22:40.

- Ufrivillig komisk

- Serien tar for seg hele juleprosjektet. Det er rett og slett en hyllest til jul - på alle sine forskjellige måter, forklarer Brungot.

Og skal vi tro på skaperne så er det er stor gryte med nordmenn i alle versjoner vi får servert. Med helt nye karakterer vil Steenstrup og Brungot ta oss med inn i julefeiringen til mange par og noen single.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99 kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn