Feirer jula i Sverige

Smorgaasboard og svenske kjottbullar betyr andre boller for Miss Smith. Jula tilbringer hun i Sverige.

Det blir som å komme hjem for Smith. Det var det svenske selskapet HM som ga henne stjernestatusen. Undertøyskampanjen for kleskjeden på starten av 90-tallet fikk fart i tingene for den barmfagre modellen.

Spesialgjest

Hun er hovedpersonen i sitt eget reality-show, nemlig «The Anna Nicole Show». Nå skal hun bytte ut kalifornske palmer med furuskog og mørke i Sverige, ifølge AP.

Det dreier seg om jobb, selvfølgelig.

TV3 sender showet hennes i Sverige. Og nå har kanalen klart å overtale Anna Nicole til å stille opp som gjest i en totimers julespesial som sendes lille julaften.

- Det gikk i orden i går kveld, hun skal være vår gjest, sier TV3s talskvinne Marianne Djudic.

Tv-programmet «Aschbergs julvaka» inneholder intervjuer, musikalske innslag og andre morsomheter ledet av Robert Aschberg, en av Sveriges mest kjente flintskallede TV-personligheter.

Blir i Sverige i jula

Miss Smith kommer med sønnen Daniel til Stockholm 22. desember, og det ser ut til at hun skal være i landet gjennom jula.

- Hun vil være her ei stund, sier Djudic.

- Hun har en åpen returbillett sier Hasse Aro i produksjonsselskapet til Aftonbladet.

Svensk TV3 begynte å sende «The Anna Nicole Show» i desember, akkurat som den norske søsterkanalen. Programmet er omdiskutert. I serien ser vi en tydelig ruspåvirket Smith gjøre ulike uheldige stunts, ofte med seksuelle toner av alle slag.

Ace of Base, Bounce og Arja Saijonmaa er også gjester i programmet som sendes 23/12 klokka 21.00.

<B>BLE KJENT PÅ GRUNN AV SVENSKER:</B> Anna Nicole fikk sitt gjennombrudd som HM-modell i 1993.