TV 2 30 år

Feirer seg selv for sju millioner

TV 2 sparer ikke på kruttet når de skal feire sitt 30-årsjubileum i Bergen lørdag.

INVITERER TIL FEST: Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah C.J. Willand, forteller at TV 2 skal bruke sju millioner kroner på å feire 30-årsjubileum i Bergen lørdag. Foto: Eivind Senneset / TV 2
INVITERER TIL FEST: Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah C.J. Willand, forteller at TV 2 skal bruke sju millioner kroner på å feire 30-årsjubileum i Bergen lørdag. Foto: Eivind Senneset / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er det klart for en storslagen TV 2-fest på USF Verftets Kjødehallen i Bergen når kanalen feirer at det er 30 år siden oppstarten.

Av kjente TV 2-profiler som er invitert til festen er blant andre Marius Skjelbæk, Desta Marie Beeder, Kadafi Zaman, Mia Gundersen, Dorthe Skappel og Simon Nitsche for å nevne noen.

- Jubileumsfesten blir avslutning av en fantastisk jubileumsmarkering her på hjemmebane i Bergen, sier Sarah C.J. Willand, markeds-, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2 til Dagbladet.

Festen skal være for alle TV 2-ansatte, og til sammen er det 950 påmeldte til festen.

- Dette er i hovedsak en samling for våre egne ansatte. I tillegg kommer noen profiler innom, vår egen kjære seniorklubb og representanter fra våre datterselskaper, sier Willand.

Festen skjer bare dager etter TV 2s storslagne høstlansering, som også foregikk i Bergen. Willand gleder seg til at TV 2 kan samles igjen til fest etter pandemien.

- Vi har fått tid til litt faglig påfyll og nå avslutter vi med en fest for alle ansatte i TV 2. Vi gjør det vi kan for at alle som jobber i TV 2 skal oppleve dette som en viktig markering. At de skal ha det bra, bli inspirert og kjenne at de blir satt pris på. Det har de fortjent, sier Willand.

PROGRAMLEDERDEBUT: Niklas Baarli er ny programleder for «Farmen», som har premiere på TV 2 6. september. Video: TV 2 Vis mer

Bruker millioner

TV 2 sparer heller ikke på pengesekken under festen i Bergen.

Willand forteller til Dagbladet at omtrent sju millioner kroner skal brukes på festen.

- Det er det verdt. Vi har ikke samlet TV 2s ansatte på flere år, så endelig å kunne gjøre det, og i tillegg i forbindelse med TV 2s 30-årsjubileum, ja det er skikkelig stas, sier Willand.

Da TV 2 hadde 15 årsjubileum i 2007 brukte kanalen fire millioner kroner på festen. Under 25 årsjubileet i 2017 var imidlertid mer nedtonet, skrev VG den gang. Da sa PR- og mediesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl at feiringen var på et helt annet nivå enn andre feiringer når det gjaldt budsjettet.

Willand forteller om grunnen til at TV 2 igjen kan slå på stortromma for å feire seg selv.

- Det knytter seg spesielt til at antallet ansatte har økt, men også at vi ikke har samlet TV 2s ansatte på flere år, og ønsker å gi tilbake for den enorme innsatsen som alle har lagt ned under pandemien, sier Willand.

På spørsmål om hvem som skal opptre under lørdagens jubileum er Willand hemmelighetsfull.

- Det kan jeg ikke si for det vet ikke TV 2s ansatte heller. Vi ønsker at det skal være en overraskelse. Men jeg kan love at det blir bra, og at det blir noe for enhver smak, sier Willand.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer