Feires over hele USA

NEW YORK (Dagbladet): På TV samles Jerry, George, Kramer og Elaine helt sikkert i kveld for siste gang ved ett av respatex-bordene i Tom's Diner på Upper West Side. I det virkelige livet er det mannebladet Maxime som har leid lokalet.

Norsk kaos rundt siste «Seinfeld»

En av New Yorks radiostasjoner har da kjørt sin Seinfeld-sending derfra hele dagen. Og i St. Louis blir finalen vist på veggen på en sju etasjes bygning. Arrangørene der hevder at NBC har sagt at det er den kuleste festen.

Dennis Orton som arrangerer utendørsvisningen, forteller til Los Angeles Times at det vil bli arrangert en «Kramer kommer inn av døra»-konkurranse, og en Elaine Benes dansekonkurranse. (For dem som ikke er frelste fans: Elaine er verdens verste danser.)

Forleden konkurrerte new yorkere om å likne mest på hypergjengen. Robert Levitt fra Key Gardens vant Newman-prisen. (Tenk å ville likne mest mulig på Newman!)

En engelsklærer vant som Kramer, en air conditioner-reparatør liknet mest på Jerry, en motetegner vant som Elaine og bokholder så mest ut som George. Og sånn holdes det på over hele nasjonen.