Feiret i kongesuite

Lasse og Firhana feiret seieren med champagne i kongesuite i natt, sammen med Jon og Karin.

 • - Derfor vant vi
 • Klar seier i Nr 19

  (Dagbladet.no): Firhana Charania-Moursund og ektemann Lasse Moursund kunne endelig senke skuldrene og puste skikkelig ut etter auksjonen i Nr 19 i går kveld.

  I kveld skal de på finalefest på Hotel Bristol, hvor de skal se seriens siste program på TV 2 sammen med resten av Nr 19-gjengen. Men feiringen startet de allerede i går kveld, sammen med ukebladet Se og Hør i kongesuiten på Hotel Royal Christiania i Oslo.

  - Det ble en skikkelig feiring i går, og litt tungt å stå opp i dag ja, medgir Lasse overfor Dagbladet.no.

  Han forteller at de festet i selveste kongesuiten på hotellet, og at se og Hør ikke sparte på noe.

  - Det var et velfortjent og fint party, forteller han.

  Av konkurrentene var det imidlertid bare Karin Bredesen Bratten (44) og Jon Bratten (52) som ble med på festen. De andre skulle på middag med familiene i går og kunne derfor ikke delta.

  For de som fulgte den TV-sendte finalen var det ikke vanskelig å lese en viss skuffelse i ansiktene på de fleste deltakerne, da budene stoppet på de summene leilighetene gikk for.

  Lasse tror imidlertid at alle de fire parene er fornøyd med salgssummene for leilighetene.

  - Vi hadde håpet at leilighetene kanskje skulle gå for mer, men vi er likevel veldig fornøyd med resultatet, sier Lasse.

  Selger bilen


  Som del av førstepremien i Nr 19-konkurransen fulgte en splitter ny Suzuki Ignis til en verdi av 210.000 kroner. Men Lasse og Firhana kommer til å selge denne.

  - Vi bor midt i byen og har ingen bruk for den. Vi hadde bil for et par år siden, men brukte den aldri. Vi fant ut at det var billigere å ta taxi enn å ha bil, og solgte den.

  Firhana og Lasse vil heller ikke kaste seg over noen oppussingsprosjekter igjen med det første.

  - Det blir nok svært lite oppussing framover ja. Men det er rart med det. Om et år ser vi det kanskje annerledes, ler den glade vinneren.

  Les også:

 • - Derfor vant vi
 • Klar seier i Nr 19
<B>KONGELIG FEIRING: </B>Firhana og Lasse dro i land seieren i Nr 19 blant annet med dette flotte badet, og kunne ta en velfortjent fest i kongesuiten på Royal Christiania natt til i dag.