Feiret med hemmelig kjærlighetsmøte

Carola feiret med sin norske ekskjæreste etter Grand Prix-seieren i natt.

(Dagbladet.no): I natt ble Carola hyllet av en halv million svensker.

Men den største seieren er ifølge svenske Aftonbladet det hemmelige og pasjonerte møtet med Edward John på hotellrommet i natt.

- Det så ut som de ville kysse hele tiden, sier flere øyenvitner.

- Bare venner

Etter seieren i natt minglet Carola sammen med familie, venner, sønnen Amadeus og Edward John. For en drøy måned siden sendte paret ut en felles pressemelding. Her forklarte de at de bare var venner. Carola har tidligere fortalt at hun har hatt sin norske kjærlighet i tankene når hun synger sin vinnerlåt.

Edward John, som er 28 år og fra Jessheim, har vært på reise de siste månedene, men i går kveld var han tilbake i Stockholm ved Carolas side.

Gjensynsgleden var stor mellom de to, som ble observert klemmende og leende bak scenen. Samtidig gjorde de alt for ikke å bli sett sammen. Etter en halvtimes intenst møte smatt John inn ut bakveien og inn i en ventende bil.

Vekkelsespredikant

VANT: Carola vant melodi Grand Prix i går kveld. Hun har tidligere uttalt at hun har Edward John i tankene når hun synger sangen.
VANT: Carola vant melodi Grand Prix i går kveld. Hun har tidligere uttalt at hun har Edward John i tankene når hun synger sangen. Vis mer

Overfor Aftonbladet er Carola svært hemmelighetsfull.

- Hvordan var det å se igjen Edward?

- Er han her (ler ironisk)

- Er dere et par igjen?

- Ingen kommentar (ler).

Edward John er som Carolas tidligere ektemann Runar Søgard vekkelsespredikant. Men likheten stopper ikke her - begge har halvlangt platinablondt hår og et blendahvitt smil.

EKSEN:</B> Carola og Edward John (28) feiret sammen i natt. Men ingen av dem vil bekrefte om de er kjærester.
LIKE:</B> Carolas tidligere ektemann Runar Søgaard er ikke ulik Edward John. Så er de da begge vekkelsespredikanter.