Feiret med hummer og sirkusdyr

På forhånd benektet Spice Girl Victoria og David Becham at sønnen Brooklyns første fødselsdag skulle bli en kjendisfest...

I ukene før kjendisbarnets ettårsdag i går brukte de engelske avisene spaltemetre på å spekulere i hva gullungen ville finne på gavebordet. Med utgangspunkt i førjulsgaven fra foreldrene, en elektrisk lekebil i hundretusenkroners-klassen, trålet journalistene Londons og Manchesters snobbestrøk for å finne gaver som kunne passe en million-arving.

Mamma Victoria svarte journalistene at feiringen slett ikke skulle bli preget av kjendiser.

- Det skal bli et selskap der barna står i fokus, sa Posh Spice.

Leide hele hotellet

Men et raskt blikk på gjestelisten får en til å tvile. Der fant man blant andre hele lagoppstillingen til Manchester United med fruer og barn. Dermed måtte naturligvis feiringen utsettes til søndag, siden pappa David og lagkameratene spilte kamp på selve fødselsdagen lørdag.

Festen ble holdt på et luksushotell i Nord-England. Den vesle familien sørget for å leie hele hotellet, og samtlige gjester ble invitert til å overnatte på vertenes regning.

Blant underholdningen som var leid inn for å more vesle Brooklyn, var ekte sirkusdyr og klovner. Menyen besto av hamburgere til barna, og hummer til de voksne.

Regningen for ett-årsdagen skal ifølge avisa The Sun ha kommet på 10.000 pund, eller over 130.000 norske kroner.

birgitte.fahlvik.hoff@dagbladet.no

FESTKLEDD: Lille Brooklyn (1) ankommer ettårsfesten sammen med pappa David Beckham.