Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Feiret med kjæresten

- Jeg er veldig stolt av henne, sier Mats Paulsen og blunker til kjæresten Gunnhild Sundli fra Gåte.

I Tønsberg feiret kjendisene sine Spellemannpriser til tidlig morgen.

- Jeg var den som hoppet desidert høyest da Gåte vant prisen for beste nykommer, sier Mats Paulsen. Han er Gåtes faste teknikker og er dermed i kulissene overalt der Gåte og Gunnhild ferdes.

En drøm

- Vi har drømt om dette hele livet, sier Gunnhild, som likevel holder fast i virkeligheten hjemme på gymnaset i Trondheim.

- Dette er som julaften for meg, men det har ingenting å gjøre med min hverdag. Jeg går på skolen og spiser matpakka mi hver dag. Den dagen noen sier til meg at jeg har forandret meg, slutter jeg, sier Gunnhild, som nettopp har utveksla autografer med Maria Mena. De to beundrer hverandres musikk, til tross for at Gunnhild sverger til folkemusikk og Mena til pop.

Roser Mena

- Maria burde vunnet, hun er så flink! sier Gunnhild. Selv er ikke Maria Mena så veldig skuffet over at hun ikke fikk noen pris, til tross for at hun var nominert i hele tre kategorier.

- Ja, nå har jeg samlet en del autografer, sier hun fornøyd.

- Jeg har hatt et utrolig år, og nå må jeg bare lande. Det jeg vil er å holde på med musikk. Jeg liker å være for meg selv, og drive med mitt. Dette er bare en jobb for meg, sier Mena.

Ikke sovet

Bertine Zetlitz fikk knapt blund på øyet natt til Spellemannprisen fordi hun grudde seg sånn til anmeldelsene for sin nye plate «Sweet injections». Men med en sekser i VG og en femmer i Dagbladet så hun lyst på natta.

- Jeg fikk et skikkelig adrenalinkick på scena. Zetlitz, som stilte med Marilyn Monroe-inspirert sveis for anledningen, var strålende fornøyd med at hennes favoritt Epherma vant prisen i klassen for beste popgruppe.

- Jeg har fulgt Epherma lenge. Det er ordentlig tøffe jenter.

- Det blir tidlig kveld på deg, siden du ikke har sovet i natt?

- Nei, det går ikke an å legge seg nå.

FORELSKA: Gunnhild Sundli og Mats Paulsen var kveldens gladeste og mest forelska etter at Gåte ble kåret til årets nykommer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media