Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Feiret med pils og røyk

TVNorge sparket direktøren og kvittet seg med «Mandagsklubben». Det synes eksdirektør Pål Trælvik var dumt. Nå kan TV2 hente reklamekroner fra den nye utgaven - «Torsdagsklubben».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fikk et tilbud om å overta programmet. Vi slo til, og dette er vi særdeles godt fornøyd med sier TV2s programdirektør Nils Ketil Andresen til Dagbladet. Mens Thomas Giertsen, Silje Stang og nyervervet klubbmedlem Otto Jespersen feiret med pils og røyk på bakrommet, møttes Pål Trælvik og Andresen i gangen på Smuget.

- TVNorge hadde aldri gitt fra seg «Mandagsklubben» hvis jeg fortsatt hadde vært sjef der. Det kan du være sikker på. TVNorge hadde kommet til å gjøre det veldig godt med denne trioen, sier Pål Trælvik.

For lite banning

- «Mandagsklubben» var et hjertebarn for meg. Dessuten hadde Otto Jespersen passet mye bedre i TVNorge enn i TV2. Hvor var det blitt av ølglassene og sigarettene, for eksempel? Og det var for lite banning. Nei, det var noe som manglet, mener Pål Trælvik, som etter at han måtte slutte i TVNorge etter konflikten med «Temptation Island» fortsatt er uten jobb.

- Høyst frivillig, påpeker Trælvik, som fikk ei sluttpakke på 2,3 millioner kroner med seg da han gikk.

Jobbtilbud

- Dette ble bra, det. Og særlig var innsatsen til våre gjester Brita M. Engeseth og Petter Stordalen utmerket, sier Thomas Giertsen, før han snur seg rundt og gir mangemillionær Stordalen tilbud om jobb:

- Dersom du mangler penger og trenger jobb, må du bare ringe, flirer Giertsen, som med kameramann på slep klarte å skaffe seg gratis privat overnatting hos en familie på Grorud i Oslo.

- Det kommer flere stunt i programmene framover. Og alle for åpent kamera. Det er litt av poenget, sier Giertsen.

«Torsdagsklubben» skal sendes hver uke utover våren. 14 nye programmer er planlagt, og billettene til de to første månedene er allerede utsolgt.

DRØMMETRIO: Thomas Giertsen, Silje Stang og Otto Jespersen var fornøyde og bevilget seg en liten feiring ved baren etter sendingen fra «Smuget» i går kveld. Trioen er alle kanalers drømmetrio, mener «Big Brother»-produsent Lasse Hallberg, som hadde to av dem i «Mandagsklubben».
Hele Norges coronakart