Fellesfornuft og følelser

Her har du et godt råd: Se tretti fremmede engasjere seg for å gi Kari et godt råd i kveld.

Valgets kval: Odelsjenta Kari, her med datteren Agnes på armen, får hjelp av tretti fremmede til å bestemme seg for hvorvidt hun bør følge drømmen om å ta over slektsgarden i første episode av "Mitt livs publikum". Det er et morsomt program som går rett i hjerterota. Pressefoto. TV3
Valgets kval: Odelsjenta Kari, her med datteren Agnes på armen, får hjelp av tretti fremmede til å bestemme seg for hvorvidt hun bør følge drømmen om å ta over slektsgarden i første episode av "Mitt livs publikum". Det er et morsomt program som går rett i hjerterota. Pressefoto. TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Se for deg et menneske som står overfor et vanskelig, viktig valg i livet. Se for deg at et slags folkeråd bestående av tretti utenforstående personer, unge og gamle, fotfølger dette mennesket i en uke, de setter seg inn i dilemmaet, de forhører seg med alle parter og stiller spørsmål før de så til slutt forsøker å fatte et felles råd om hva vedkommende bør gjøre.

Eller vent, du trenger ikke se det for deg. Du kan se det i TV3s nye realityserie «Mitt livs publikum» i kveld. Dét kan anbefales.

Supert for synsere Å høre de ulike perspektivene som dukker opp når tretti vidt forskjellige personligheter med ulik erfaringsbakgrunn begynner å synse om andres liv, er besnærende. Rørende blir det også. Her kommer vi tett på mennesker som deler sine historier.

Og er du en slik en som liker å gi andre råd selv, er dette selvsagt et storveis program å bedrive utagerende sofasynsing til.

I kveld får du for eksempel møte odelsjenta Kari som drømmer om å ta over slektsgården. Hun og samboeren har allerede begynt å investere. Samtidig vil gjerne lillebroren hennes ta over gården. Han har mest relevant utdanning, og mor i huset heier på ham. «Juryen» tasser etter Kari i ei uke, snakker med alle, fra Kari til lillebror, mor, bestefar og selv lokalbanken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.