Fellesfornuft og følelser

Her har du et godt råd: Se tretti fremmede engasjere seg for å gi Kari et godt råd i kveld.

Valgets kval: Odelsjenta Kari, her med datteren Agnes på armen, får hjelp av tretti fremmede til å bestemme seg for hvorvidt hun bør følge drømmen om å ta over slektsgarden i første episode av "Mitt livs publikum". Det er et morsomt program som går rett i hjerterota. Pressefoto. TV3
Valgets kval: Odelsjenta Kari, her med datteren Agnes på armen, får hjelp av tretti fremmede til å bestemme seg for hvorvidt hun bør følge drømmen om å ta over slektsgarden i første episode av "Mitt livs publikum". Det er et morsomt program som går rett i hjerterota. Pressefoto. TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Se for deg et menneske som står overfor et vanskelig, viktig valg i livet. Se for deg at et slags folkeråd bestående av tretti utenforstående personer, unge og gamle, fotfølger dette mennesket i en uke, de setter seg inn i dilemmaet, de forhører seg med alle parter og stiller spørsmål før de så til slutt forsøker å fatte et felles råd om hva vedkommende bør gjøre.

Eller vent, du trenger ikke se det for deg. Du kan se det i TV3s nye realityserie «Mitt livs publikum» i kveld. Dét kan anbefales.

Supert for synsere Å høre de ulike perspektivene som dukker opp når tretti vidt forskjellige personligheter med ulik erfaringsbakgrunn begynner å synse om andres liv, er besnærende. Rørende blir det også. Her kommer vi tett på mennesker som deler sine historier.

Og er du en slik en som liker å gi andre råd selv, er dette selvsagt et storveis program å bedrive utagerende sofasynsing til.

I kveld får du for eksempel møte odelsjenta Kari som drømmer om å ta over slektsgården. Hun og samboeren har allerede begynt å investere. Samtidig vil gjerne lillebroren hennes ta over gården. Han har mest relevant utdanning, og mor i huset heier på ham. «Juryen» tasser etter Kari i ei uke, snakker med alle, fra Kari til lillebror, mor, bestefar og selv lokalbanken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer