Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fem dager gamle Blue Ivy har allerede skrevet historie

Har fått plass på Billboard-lista sammen med pappa Jay-Z.

STORE MUSIKKSTJERNER: Allerede har lille Blue Ivy fulgt i mamma og pappas fotspor. Den fem dager gamle babyen er nemlig på Billboard-lista. Foto: Getty Images / All Over Press
STORE MUSIKKSTJERNER: Allerede har lille Blue Ivy fulgt i mamma og pappas fotspor. Den fem dager gamle babyen er nemlig på Billboard-lista. Foto: Getty Images / All Over Press Vis mer

(Dagbladet): At hun er datteren til musikkbransjens hotteste ektepar, Beyoncé (30) og Jay-Z (42), gjør nok at mange også har spådd Blue Ivy Carter en framtid som berømt stjerne.

Og den lille babyen er tidlig igang med karrieren. For bare fem dager gammel, har hun allerede fått en plass på Billboard-lista, som historiens yngste, skriver Billboard.com.

Blue Ivys spedbarnsgråt er nemlig med på pappa Jay-Zs sang «Glory» - «featuring B.I.C», som han la ut på sin egen hjemmeside mandag, sammen med bekreftelsen på at datteren var født.

Til den rørende sangen, som er en hyllest til datteren og handler om lykken over å være foreldre, har Jay-Z tatt opptak av datterens første pustelyder, gråt og gurgling.

Dermed «korer» lille Blue Ivy med sin spedbarnsgråt på slutten av låta.

«You're my child of a child from Destiny's child», «My biggest creation was you» og «I paint the sky Blue», er blant strofene i sangen. Låta røper også at den lille jenta ble unnfanget i Paris.

Kanskje har 42-åringen hentet inspirasjon fra Stevie Wonders «Isn't She Lovely», som han skrev til sin nyfødte datter Aisha i 1976. Også han hadde med opptak av den nyfødtes lyder i låta?

Jay-Z og Blue Ivys «Glory» ligger på 74. plass på Billboard-lista under R&B- og hip-hop-sanger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling