Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fengselstreiken

«Hei! Dere er i F-E-N-G-S-E-L! Ta straffa som menn, og ikke en haug med whinere. Dere har jo bedre standard der enn det vi studenter har, og vi må BETALE for boplassen, og maten, og alt annet dere tar for gitt der inne. FTH

«Straffen i Norge er frihetsberøvelse. Om du ikke er tilfreds med dette, men ønsker å bo i et hevnbasert system, så foreslår jeg at du flytter til f.eks. USA.

Grine Biter «Det er ikke snakk om hevnbasering, men disiplin og respekt! Disse menneskene er kriminelle, og har fått en straff. De må da for svingende ta straffen, og fatte hvor utrolig heldige og privilegerte de er.

Af

«Hele poenget her er jo at de soner en straff, men fengselet følger ikke gjeldende rutiner. Med din tankegang kan man rettferdiggjøre alt som er bedre enn i utlandet.

Seymore «Vel sitter du inne, bør det være såpass at det svir. Det aller fleste i samfunnet har faktisk evne til å holde seg på lovens rette side, og fortjener deretter samfunnets goder til det fulle.

Thomas Bakken

«Fangene streiker fordi de ikke får nok penger!?? Penger for å gjøre hva da?? Bryte loven?? Dette må være noe av det dummeste jeg har hørt EVER!!

Hahaha

«Jeg føler meg fristet til å sitere Holberg her. «Alle sier Jeppe drikker; ingen sier hvorfor.» Poenget er at alle disse pengene ikke bare går til bedre forhold for innsatte. Til syvende og sist går de til forebygging av kriminalitet.

Simon Aldra

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media