Geir Aker - Fenriken

Fenrikens metode mot stress hylles

Den vanligvis så fattede Fenriken fra Kompani Lauritzen har gjort flere stressende ting i det siste. Men ved hjelp av sine egne råd har han klart å stå i ubehaget.

UT AV KOMFORTSONEN: Geir Aker, aller best kjent som Fenriken fra Kompani Lauritzen, har det siste året gjort noe han føler har vært ekstra krevende - å skrive bok. Aker oppfordrer alle til å tørre tre ut av komfortsonen. - Er man alltid trygghetssøkende, blir det lite vekst, sier han. Foto: Kristin Svorte
UT AV KOMFORTSONEN: Geir Aker, aller best kjent som Fenriken fra Kompani Lauritzen, har det siste året gjort noe han føler har vært ekstra krevende - å skrive bok. Aker oppfordrer alle til å tørre tre ut av komfortsonen. - Er man alltid trygghetssøkende, blir det lite vekst, sier han. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer